2011-10-18

Lé Betre 1 år!

Nu är det ett år (ETT ÅR!) sen vi besökte replokalen för första gången tillsammans, helt utan en tanke på att starta ett band. Roger och Salle hade spelat sporadiskt i tonåren och Anders hade aldrig spelat i ett band, knappt spelat gitarr. Marcus var väl egentligen den enda som spelat och sysslat med musik tidigare. Det enda som fanns i tankarna då var att lira lite musik och ha något att göra efter skoltid. Redan första repet hade Marcus en låt med sig. Det var "Easy Rider". Han berättade innan repet att han hade drömt melodin och skrivit ner en enkel text när han vaknat.


Första utkastet på Easy Rider


Första spelningen kom att bli på Entreprenörskolans kår i Leksand, en månad efter första repet. Då hade sju låtar skrivits. Bland dom fanns "Easy Rider" och "By the great white lights" som vi fortfarande har i repertoaren. Den senare finns också som bekant med på vår första EP som släpptes i juni tidigare i år.
Det kom att bli en ganska sjuk upplevelse med typ 50-70 pers i publiken (på vår första spelning!). Vi var jävligt nervösa innan men känslan efteråt var helt obeskrivlig.


Första spelningen @ Entreprenörskolan

NU, ett år senare har vi otroligt nog snart haft 12 st gig samt att vi totalt sett skrivit upp emot 40 låtar varav ca 20 st fortfarande spelas aktivt. Mer material kommer att skrivas och vi blir bara bättre och bättre för varje jävla vecka som går. Var är vi om ett år?

Tack till er som lyssnar på oss och kommer på våra spelningar!


/Roger, Marcus, Salle & Anders

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar